29-01-08

 

Half januari werd ik weeral een jaartje ouder en k heb dit onverwacht overdonderend gevierd.

Zaterdag avond zonder iets gepland te hebben iets gaan drinken in A'pen, waarna ik met goede vriend B. in een bruin kroeg (zoals ze het zo mooi noemen in tstad) belandde met een onvoorziene fuif achter die kroeg : het was een feest.

Diezelfde avond afgesproken om op zondag avond naar de noxx te gaan (salsanoxx) tesamen met S. en B. Die ook alletwee jarig waren dit weekend. Laat het me zo zeggen het was het beste feestje van het jaar (al lang niet meer zo lang aan 1 stuk op de dansvloer gestaan) ook al is het jaar nog maar drie weken bezig (we gaan ons best mogen doen om het te verbeteren.)

Dan een beetje slechter nieuws diezelfde zondag het nieuws gekregen dat oude oma moetje gestorven is. Een hele week lang rondgelopen met de herinnering dat ik snoepjes uit haar keukenkast was aan het nemen ook al mocht het niet. Het was pas op de begrafenis zelf dat ik meer herinneringen kreeg zoals het welbefaamde peupetje en het potsukkerstutje en hoe we onze frietjes zelf mochten snijdenen hoe ik er altijd een autootje van maakte, hoe we in de zomer kersen gingen plukken,.... Dat zie je tegenwoordig precies niet meer of vergis ik me daarin?? Ik krijg het nu toch weer een beetje moeilijk. Jij bent in elk geval heel flink geweest de gehele dag (eigenlijk alle achterkleinkinderen zijn heel braaf geweest). Je hebt wel twee dagen nodig gehad om die dag vol emoties te verwerken (en dit vnl door te slapen). Nu is het weer wachten tot je terug naar mij komt. Want ik mis je al hoor mijn kleine olijkerd.Dikke zoen en tot vrijdag. En ook een laatste dikke zoen voor mijn omatje

 moeke 80 jklein

17:25 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.