19-02-08

Het voorbije weekend

Vrijdag kon ik je gaan halen bij je mama en ipv er een uurtje (wat eigenlijk toch al wel lang is) over te doen om terug naar huis te gaan, hebben we in de file gestaan : 3 uur gereden!!! En jij braaf gespeeld in de auto : een beetje tekenen, een beetje zingen, een beetje vertellen,...

Zaterdagochtend op naar het familiefeest (geen file). In het begin dat we er waren was je eigenlijk voor de eerste keer een beetje aanhankelijk, ik kon je niet op de grond zetten om te spelen. Je wou altijd maar opgepakt worden. Na je middagdutje was het al veel beter : je hebt heel de middag rond gelopen en gelachen. Wat ons wel is opgevallen is dat jij en je neefje Victor nog niet met de andere kinderen of met elkaar spelen, jullie doen nog jullie eigen ding rondlopen en kijken.

Het ijsje dat je gekregen hebt vond je heel lekker. Je ging zelfs bij je nichtje stiekem nog eens proeven.

IJsje hannelore en Arno klein

 

 

 

 

's Avonds was er afgesproken dat jij en je twee nichtjes bij oma-moetje gingen slapen, dus met z'n drieën in de auto, dan met z'n drieën in de zetel met een fles melk en dan om beurte naar bed. De volgende morgend ben je blijkbaar wakker gemaakt door je grote nicht waarna jullie met z'n drieën flink gespeeld hebben.

Arno en charlotte bak klein

 Dit is trouwens een bak waar je papa samen met zijn zusje (jouw tanteke) vroeger ook nog heel veel mee gespeeld hebben. Vroeger maakten ze toch kwaliteit...

  

 

Charlotte en Arno in bak klein

 

 

 

 

Zondag zijn we tegen alle verwachtingen in toch nog bij oma-moetje blijven slapen aangezien je papa ziek is geworden. Wat natuurlijk ook inhield dat ik je een beetje vroeger terug naar je mama heb gebracht. 's Maandags bracht ik je terug maar wel naar je peuterklasje (nu heb ik het daar ook eens gezien en weet ik eindelijk waar het is).

Nu dinsdag ben ik nog een beetje aan het uitzieken, maar toen ik om drie uur vanmiddag wakker werd voelde ik me toch al een stuk beter.

Tot slot nog enkele fotootjes

Maarten en Arno klein

 

 

 

 

 KLEIN 1010042

 

 

 

 

 

 

Arno bedrukt

 

 

 

 

 

 

 

Arno en dolfijn klein

 

 

 

 

 

 

 

Arno in de zon klein 

Tot volgende week mijn grote vent.

15:50 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.