06-03-08

Snowboarden

Vorige week is je papa gaan snowboarden in Zwitserland. Het was een heel leuk vooruitzicht en het was heel leuk, 1 nadeeltje kheb je voor langer dan een week niet kunnen zien. Het was een prachige week : klein skigebied (niet echt voorzien op snowboarden), geen uitgaansleven (dus altijd in de bar van het hotel blijven plakken), het hotel was heerlijk (zwembad, sauna, grote kamer, goed personeel, excellent eten, schone receptionistes,...). Kortom kheb er van genoten. (foto's volgen).

In Zwitserland dus ook 2 avonden op bezoek geweest bij opa, die daar een prachtig appartement heeft. Heel mooi vake ik ben er jaloers op.

Eens thuisgekomen was het gedaan met ontspannen : Naar je mama gebeld om te vragen of ze jou wou brengen  en ze had hier geen zin in. Dus ik na 8 uur rijden er nog 2.5 uurtjes bijgedaan om je te gaan halen. Een beetje nukkig aangekomen bij je mama die me dan nog wist te vertellen dat je een beetje koorts had (waarom vertelt ze me dit niet eerder?).

Het is tegenwoordig heel leuk met jou : je kan me niet missen, het is continu papa dit en papa dat...Langs de andere kant is het tegenwoordig ook heel vermoeiend : je kan al heel goed lopen en dit houdt dus in dat papa erachteraan kan natuurlijk...

Toen ik je dan weer ging wegbrengen, want mama wou weer niet heel de rit maken (vind ik toch raar aangezien zij ervoor heeft gekozen om honderd km verder te gaan wonen), stond je mama daar met een heel andere auto en toen ik vroeg of ze er een nieuwe had was het antwoord heel sec nee nee die is van mijn vriend (waar ze ondertussen al ik weet niet hoelang mee samen is), maar een naam of hoe hij met jou omgaat of eender welke andere vraag die ik stel kom ik nooit te weten of krijg ik simpelweg een stilzwijgen op. Nu heb ik eens een vraagje aan jullie bloglezertjes : Niet vanuit het standpunt van exvriend, maar wel vanuit het standpunt van papa van arno heb ik toch het recht om een minimum aan informatie te krijgen ivm een nieuwe vriend (die er ook is als Arno bij haar is). Of zie ik dit helemaal verkeerd? Het kan zijn dat ik me hierin vergis, maar ik weet het niet.

In elk geval dit weekend kom je terug en dan gaan we nog eens fijn spelen, zwemmen, wandelen,.....

Dikke zoen (die je ondertussen trouwens ook heel graag geeft, een aardje naar je vaartje???)

15:36 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Jakkes, zoenen! Van zijn 'tanteke' heeft hij het dus niet...

Gepost door: Katrien | 06-03-08

Nog een beetje geduld en je weet ALLES, willen of niet! Als Arno begint te praten... enne, tuurlijk heb jij recht om te weten wie die man is!

Gepost door: Leen | 10-03-08

meri behan ne kutte se chudwaya

Gepost door: nadyUndorne | 15-07-12

De commentaren zijn gesloten.