17-03-08

Met rasse schreden

Met rasse schreden ga je er nu op vooruit... Je woordjes beginnen verstaanbaar te worden. Hetzelfde "spraakgebrek" als je grote nicht : K spreek je uit als T, voorbeelden hiervan zijn tintje(=kindje), tetene(=tekenen),...

Je had een grote bles hangen die altijd in je ogen kwam dus ik als papa de schaar erin gezet, onder grote tegenprutteling van je mama toen ik je terug ging afgeven ("Zo heeft hij wel een jongenskapsel", mijn antwoord "het is een jongen...").

Zo lang ik je kan doen geloven dat rijstkoeken, cracotten, rozijntjes,... koeken en snoepjes zijn, denk ik dak goed bezig ben. Je eet ze toch alsof het snoepjes en koeken zijn, altijd blij als je er 1 krijgt en met de glimlach op je gezicht overleven ze geen 2 min.

Toen ik je ging afgeven aan mama hadden we haar al vanop 10 meter zien staan, dus ik denk ik zet je neer en dan kan je naar haar toe lopen. Maar niets was minder waar : je verzette geen stap meer, dus moest ik je wel terug oppakken en je zo afgeven. Raar toch. Vind het zelfs een beetje erg voor je mama maar toch, moet ik me dit aantrekken???

Nu is het weer wachten geblazen tot je terug bent (vrijdag).

Dikke zoen

14:17 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Niks van aantrekken!!! groetjes!

Gepost door: Leen | 18-03-08

De commentaren zijn gesloten.