26-05-08

TE LAAT !!!

Gisteren toen ik Je terug bracht naar je mama was ik blijkbaar te laat (het gaat hier over welgeteld 3 minals het niet minder was).

Terwijl ik je in mijn armen had om afscheid te nemen kreeg ik een waterval van verwijten en beschuldigingen over mijn hoofd. Bv. Als dit mijn idee van opvoeden is dat ik dan goed bezig ben... Dat ik niet moet denken dat het zo verder gaat...Dat ik niet moet denken dat ik je op deze manier nog kan blijven zien... enz. Wat je mama zei (ook de manier waarop), zorgde er toch maar weer voor dat ik aan mezelf begon te twijfelen : ben ik wel een goeie papa?  

Het ergste van al vond ik toch dat doordat ze me weer dat gevoel aan het aanpraten (lees aanroepen) was, ik niet fatsoenlijk afscheid heb kunnen nemen van jou en op de koop toe ja knuffeltje (dekentje) en tutje uit de auto ben vergeten halen. (Ook nog een boze telefoon over gehad, waarop ik dacht : als je niet geroepen had dan had ik het niet vergeten.)

In elk geval een jammer einde van een prachtig weekend, want je bent weer ontzettend braaf en lief en zachtaardig geweest tegen iedereen rondom ons... Je kan fantastisch alleen spelen en je kusjes laten iedereen glimlachen...Je hoofdje dat overdreven nee schudt als je iets niet wilt en je vragende ja woordje (terwijl het gewoon bevestigend moet zijn), zorgen ervoor dat iedereen enorm veel vragen aan je stelt.

Je neus, je oren, je ogen en je mond wist je al staan. Gisteren heb ik je je tong leren kennen en die steek je nu naar hartelust de lucht in.

Ik mis je weeral heel hard en kijk nu al uit naar vrijdag.

Dikke zoen je papa

17:04 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.