08-07-08

Harde werker

Vorige week ben je een weekje bij mij geweest en dat was gewoon heerlijk.

Vrijdagavond naar een bbq waar je heel snel doorhad dat je de aardbeitjes in de tuin gerust kunt opeten.

Zaterdag ben je een dagje bij M gebleven en toen ik thuis kwam was je heel rustig aan het spelen.

Zondagochtend samen met je papa klinkers gaan leggen in Balder en net zoals je papa ben je een harde werker. Het duurde wel even voor je de eerste klinker hebt kunnen opheffen, maar al  snel volgde er een tweede en ... helaas was toen het werk gedaan. Waarna we naar Rock@edegem gingen om naar J zijn optreden te kijken. Hoewel ik vond dat de muziek wat luid stond voor jou leek je er toch van te genieten en maakte ik me niet teveel zorgen, wantbijna iedereen daar aanwezig had zijn of haar kind(eren) bij. Gezellige boel dus.

Maandag zijn je papa en M de slaapkamer beginnen schilderen...oef op 1 dagje gelukt. en 's avonds doorgereden naar de zee waar omamoetje en je 2 nichtjes zaten.

Dinsdagochtend gaan zwemmen, bleek in tegenstelling tot wat ik dacht dat nederlanders en duitsers toch liever uitslapen dan vroeg te gaan zwemmen en op mijn zenuwen te werken. Je bent echt een waterratje, je kon er geen genoeg van krijgen. Plots merkte ik achter je op de glijbaan iets bruin op en mijn frank (euro?) viel niet tot je nichtje, "Peter ik riekt kaka", kwam zeggen.Toen wist ik hoe laat het was, maar wat gedaan. ik zat er op die moment alleen op jou en je 2 nichtjes te letten (niet meteen een zwempamper in de buurt). De kindjes achterlaten : geen optie, je laten verderglijden : geen optie, ...Gelukkig kwam er snel redding van omamoetje en M... In de namiddag een fijn dutje en daarna nog een wandeling naar het strand, waar je als een overactief hondje samen met je nichtjes in het water sprong. Te voet terug naar de bungalow, nog een ijsje etend en daarna terug naar huis... We waren ervan overtuigd dat je wel ging slapen maar niets was minder waar. Een hele weg (1,5 uur lang) aan het vertellen en aan het doen alsof je ging springen. Zelfs M sliep sneller.

Woensdag is je papa beginnen schilderen aan de computerroom (die uiteindelijk heel mooi is geworden). (nvdr dankjwel M) En jij ondertussen mee met M naar de winkel. 's Avonds nog een rustig avondje met ons drietjes.

Donderdag hebben we er een luilekkerdagje van gemaakt, of moet ik zeggen een "arnootjes-verwen-dag"? En toen kwam er een varkentje (die dit geluid maakt trouwens chhh chh chh) met een lange snuit en ons weekje samen was uit.

Je begint je ondertussen ook meer en meer bewust te worden van jezelf  : je komt naar jezelf wijzend dingen vragen en we denken dat je deze week voor de eerste keer Arno hebt gezegd.

Ook zijn er meer en meer woordjes op komst zoals pel ( appel )...

Ik ben toch nog steeds heel blij dat je mij zo graag zoentjes geeft, want zoals iedereen wel weet die mij kent ben ik zelf ook een knuffelbeest...

Tot komend week mijn kleine man. 

09:43 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.