22-07-08

Een schatje

Dit weekend ben je echt een schatje geweest (zoals altijd, maar deze keer toch extra lief). Je kwam spontaan knuffelen en kusjes geven...

Vrijdag wachtte er een verrassing voor je in ons huisje. Wij hebben sinds vorige week een nieuwe kat in huis. Aangezien Oscar, onze rosse kater, eind vorig jaar was gaan lopen, heb ik nu een kat overgenomen van mijn zusje. Ze kon gelukkig al goed met kinderen overweg dus ze vond het helemaal niet erg dat jij een heel weekend achter haar staart hebt aangelopen ("PIAUW" luid scanderend). Ook lag er een stoere pet op je te wachten die je bijna heel het weekend gedragen hebt (dankjewel M).

Vrijdagmiddag ben ik je gaan halen bij je mama en zijn we nog even naar A'pen geweest om er daarna een leuk thuisblijf-en-speel-dagje van te maken. Lees : achter de poes aanhollen...

Zaterdagochtend met z'n drietjes naar de winkel. De omroepster : "kassa zes" en tot onze grote verbazing zat er een echootje in onze kar... Je begint dus echt door te praten. Bv je vragende ja is eindelijk vervangen door een stoere JOA, je gezongen papa is vervangen door een (nvdr: maar) papa waarbij ik precies iets verkeerd doe... (wat natuurlijk helemaal niet waar is).

Zondag avond weeral tijd om je terug te brengen, zodat je de volgende week met je mama naar de zee kan. Nadat ik je afgezet had kwam je toch nog snel eens aangelopen om mij nog een dikke zoen en knuffel te geven.

Tot vrijdag mijn kleine man

14:30 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

leuk om in Praag over mijn deugnieten te lezen !
groetjes,

Gepost door: omamoetje | 23-07-08

De commentaren zijn gesloten.