28-07-08

Overvol weekend

Dit weekend had ik wederom een beetje te vol gestoken, hoewel zondag toch een kleine rustdag was.

Vrijdagmiddag heb je samen met mij het gras afgereden. Ik heb zelfs een kikkertje gevangen voor jou (mijn gras zit nl vol kikkers). Ernaar kijken vond je geen probleem en op een bepaald ogenblik dacht ik zelfs dat je het ging aandurven om het ook eens op je hand te laten, maar toen het te dichtbij kwam, ben je gillend terug naar binnen gelopen...

Zaterdag met z'n drietjes naar Mechelen (beachvolleytornooi), waar het prachtig weer was (lekker warm met een licht briesje) en daarna nog naar een BBQ in Berlaar waar je uitgeput in de buggy in slaap bent gevallen.

Zondag lekker lang uitgeslapen en na het ontbijt toch nog maar eens gaan zwemmen. In tegenstelling tot andere keren dat er water in het spel komt was je deze keer wel te houden. Je hebt heel rustig een half uur aan een stuk het trapje op en af gelopen. Na het zwemmen nog een lange middagdut en daarna nog eventjes in de tuin gespeeld en dan terug naar mama.

Deze week kom je al vanaf donderdagavond (joepie) en komen je opa-sigaar en oma-moetje nog eens uit het verre land terug om uw twee nichtjes en u te zien.

Tot slot nog enkele fotootjes van vorige week.

Marij en Arno kleinMarij en Arno 2 klein

 

15:13 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.