31-07-08

Berichtje

Vanmorgend een berichtje gekregen van je mama. Ze gaat niet op tijd terug zijn om je zelf te overhandigen, dus ik moet naar een huis rijden waar ik vorig jaar ook al eens geweest ben, maar nu blijkt dus dat de moeder van haar vriend daar woont.

Ik heb echt heel veel zin om je te komen halen, maar echt geen zin om daar aan te komen. Ik ken ondertussen de blikken al die worden geworpen door mensen die enkel het verhaal van je mama te horen gekregen hebben.

Doordat ik je nu dus daar moet komen halen, ben ik eens beginnen nadenken. Vorig jaar in mei zat je mama daar en moest ik ook langs daar komen, toen nog onder het mom dat ze bij een koppel  zat dat ze had helpen bevallen. (achteraf gezien niet dus). Helaas komt het er dus op neer dat haar nieuwe vriend van T afkomstig is en dat de kans dus heel klein is dat je in H naar school zal komen.

Maar goed, niet teveel nadenken, gewoon blij zijn met de momenten die ik met jou heb, niet piekeren,...

Ah ja wel één positief iets aan het smsje : eindelijk heeft ze de naam van haar nieuwe vriend verklapt, dus kan ik ook al makkelijker tegen jou zeggen dat we naar mama en J gaan.

Dikke zoen en tot strakjes

10:05 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.