28-08-08

Speelvogel

Dit weekend ben je weer heel flink aan het spelen geweest (zie foto's)

Ondertussen begin je ook al heel korte zinnetjes te gebruiken zoals : "Pak boek".

Vrijdagavond ben je samen met je oudste nichtje bij omamoetje blijven slapen en toen je er binnen kwam ging je direct op zoek naar "boepa" (lees opasigaar), maar ja, die zat weeral in het verre verre land. Samen met je nichtje ben je heel opgewonden beginnen spelen om daarna alletwee uitgeteld in de zetel (met een fles melk) te gaan liggen.

Zaterdag ben je meegeweest naar een BBQ van papa zijn vrienden (die hem altijd blijven steunen zijn). Tot mijn grote verbazing was S plotseling heel hard met u aant spelen. Toen ik hem vroeg hoe het kwem dat hij nu ineens zo veel met u bezig was, kreeg ik het antwoord : "Vroeger kon Arno nog niet lopen he!"

2008-08-18 Senne en Arno2008-08-18 Senne en Arno 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag was het dan zover : een klein verjaardagsfeestje voor jou en de meisjes. (aangezien jullie allemaal rond dezelfde periode jarig zijn, doen we dit op 1 dag). Jij hebt een nieuwe vrachtwagen gekregen van omamoetje en opasigaar (die trouwens nu heel teleurgesteld is dat je dit weekend niet komt, want hij is nog eens in België).

2008-08-24 Arno met nieuwe vrachtwagenNadat je hier een kwartiertje mee gespeeld had, ben je dan toch maar eens naar je oudste nichtje haar cadeautje gaan kijken.

2008-08-23 Arno en lotje2008-08-23 Arno aan computer

 

 

 

 

WOUW een computer en nog wel een laptop ook !!!!

En nog eens even later had je het dan gevonden. Het speelgoed waar je de rest van de middag mee gespeeld heb : ...

2008-08-24 Arno in kabouterhuisje

 

Een echt huisje !!! (om eerlijk te zijn ik zou er ook nog mee kunnen spelen).

 

 

Onder luid geween en gemok zijn we dan toch maar op tijd terug naar je mama vertrokken, waar je voor de eerste keer sinds lang (wat ik wel goed vond, niet leuk, maar wel goed) nog eens lachte toen we er aan kwamen.

Zoals eerder gezegd kom je dit weekend helaas niet. Je papa en M gaan eens een weekendje naar la douce France). Maar ik mis je toch steeds vanaf het ogenblik dat ik je afgeef tot op het punt dat je weer bij mij in de auto stapt.

Tot gauw mijn kaboutertje dikke zoen.

15:00 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.