12-11-08

Ik denk...

Dat je wel een leuk weekend hebt gehad. Vrijdag avond mee gestofzuigd (of hoe zeg je dat stof gezogen?). Zaterdag hebben we met de auto's en de blokken gespeeld om dan in de namiddag naar oma-moetje te gaan. Daar aangekomen bleek dat ook je 2 nichtjes er waren. Aan tafel eerst een beetje schilderen op grote papieren. 's Avonds nog een lekker pannekoek of 2 en dan met z'n 3en bij oma blijven slapen. Volgende morgen mee gaan wandelen in het bos en blaadjes oprapen om er uiteindelijk een collage van te maken. Zondagavond terug een beetje met de auto's spelen, frietjes halen en dan wederom je bedje in. Maandag zijn we met de fiets naar de winkel geweest (wat je natuurlijk heel graag doet). Maandagavond nog flink in bad gespeeld. Tot we je : "Kaka stinkt" hoorden zeggen. Bleek dat er 2 bruine klompjes in bad dreven... Dinsdag ochtend heel vroeg opstaan, want je ging met papa mee naar de volleybal. Je hebt je daar rotgeamuseerd met de ballen, de andere kindjes (hier geniet je echt van),... Het was lang geleden maar je hebt nog eens heel flink geslapen 's middags (dit moest natuurlijk weer gebeuren als we op verplaatsing zaten...).

Dinsdagavond terug naar je mama, die me rustig wist te vertellen dat ze volgende week gaat verhuizen naar Bost (niet ver van waar ze nu woont). Ze heeft daar een huis gekocht en opgeknapt samen met haar nieuwe vriend (ja zo nieuw zal die nu ook al niet meer zijn). Daar gaat dus de mogelijkheid om ooit co-ouderschap te krijgen (dit is nl 98 km rijden van waar ons huisje ligt)...

Toen we terug in de auto stapten begon die plots naar voren te bollen (ondanks het feit dat de handrem wel degelijk nog opstond) en reden we met een zachte tik tegen de auto van je mama haar partner (even vermelden dat het hier om een hele oude auto gaat, die al vol met krassen stond). Nadat ik de auto terug achteruit had gereden, om te kijken of er schade was, zei deze jongeman dat hij hier nu niet moeilijk over zou doen (mijn vraag : moeilijk doen over wat ? Er was geen schade te zien). Nu ja heb wel gezegd dat mocht er enige schade  zijn dat hij het dan maar laat weten en dat ik het dan wel zou betalen. Waarna hij zei : dit is dan misschien ineens de gelegenheid om mij voor te stellen. Ik ben ... .

Een beetje opgewonden (door al het voorgaande) dan toch maar in de auto gestapt om naar huis te rijden. Maar toch eerst nog eens zondigen en samen met M een dikke vette pizza gaan eten in de pizzahut Knipogen.

Volgend weekend kom je weer niet (helaas) dus het is weer voor een langere periode dat ik afscheid heb moeten nemen. Maar ik verlang er al naar om je terug te zien.

11:06 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.