12-01-09

Wederom lang geleden

Op de één of de andere manier kom ik er niet meer aan toe om nog veel te posten hoewel er wel steeds veel gebeurt, en er genoeg foto's worden getrokken om ze hier weg te schrijven en ...

Toch nog eens een poging wagen (aangezien de laatste foto's van de vorige sneeuwperiode dateren). Tijdens de kerstperiode was je de eerste week bij je mama en de tweede bij ons. Je hebt je kerstcadeau eigenlijk een beetje te laat gekregen, dus noemden we het maar een nieuwjaarscadeau (alhoewel het daar dan weer te vroeg voor was). Een houten trein met sporen... Je hebt gedurende een hele week met die trein gespeeld (voor de kachel en naast de kerstboom). Helaas moest ik of iemand anders altijd meespelen (begrijp me niet verkeerd : het is heel leuk spelen maar soms roept het huishouden of doen de knieën een beetje pijn).

Terwijl we aan het verhuizen waren ben je naar omamoetje en opa geweest. 's Avonds heb je dan mee in de grote vrachtwagen gereden en pizza gegeten (zoals de harde werkers). De volgende dagen was het meer timmer- en vijswerk dat verricht moest worden en je genoot er echt van om met mij in de kelder te kloppen of boven te vijzen. Of nageltjes uit en terug in het doosje te halen/steken.

Het nieuwjaarsfeestje bij omamoetje en opa was een groot succes. Wat je daar allemaal gekregen hebt... Je glunderde van geluk met je nieuwe vrachtwagen en je boerderij die je van je peter hebt gekregen (eigenlijk maakt het niet uit wat je peter geeft als het maar van hem komt).

De volgende dag is je mama je weer komen halen. Ik ging je weer moeten missen. Je bent zo'n goed en braaf ventje dat zoveel liefde kan geven... M heeft ook een traantje gelaten toen je vertrokken was en de poes voelde zich ook niet meer kiplekker of als een visje in het water...

Ik dacht dat je het voorbije weekend terugkwam maar niets was minder waar (je mama had er anders over beslist). Nu is het aftellen tot volgend weekend.

11:30 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.