09-02-09

Onvoorstelbaar...

...hoe je het volhoudt. Je blijft maar vertellen, zingen, praten, babbelen, telefoneren,...

Dit weekend kwam je dolgelukkig in H. aan. Zaterdag heb je jezelf eens kunnen uitleven : rommel maken zonder het te moeten opruimen. Al je speelgoed moest eraan geloven, het lag verspreid over het hele huis alleen niet in de mooie opbergkisten en bakken die we hebben gekocht.

's Avonds kwam RC. me ophalen in zijn veel te grote (maar toch wel leuk om mee te rijden) Dodge Ram. (het beestje had power) Jij natuurlijk met grote ogen ernaar kijken en toen ik terug thuis kwam vroeg je meteen of je de volgende keer mag meerijden.

Zondagochtend rustig opgestaan, maar we moesten toen wel een beetje beginnen opruimen want in de namiddag kregen we bezoek van het gezinnetje WD, RD en J. Het eerste woord dat volgde op mijn : "we gaan opruimen", was "Mama"  (toevallig???). Toen het kleine babytje er was, ben je plots een hele lieve bezorgde, maar toch ook een beetje wilde grote jongen geworden. Je genoot van de chocolade taart die we gekocht hadden en die je helemaal alleen mocht opeten.

Algemeen gezien ben je dit weekend echt een grote, brave, lieve, schattige,...jongen geweest (maar ja dit is elk weekend wel zo).

Ik zie je elke dag liever en liever (hoewel ik het ook mis dat je zo klein was als het kleine babytje RD).

Dikke zoen en tot vrijdag (dan wordt er gepraat over hoe we het moeten regelen om naar school te gaan) Ik zal er sowieso al niet buiten kunnen dat je in het verre T. naar school gaat, maar al de rest moet natuurlijk nog wel besproken worden.

Ah ja en als je vrijdag terugkomt hebben wij nieuwe ramen en deuren en dan duurt het niet lang meer of je hebt een nieuwe kamer met een groot bed...

15:33 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.