25-06-09

Telenet, je maakt het me soms toch moeilijk

Ongeveer 3 jaar geleden, toen je mama juist was vertrokken(eind 2006), hebben wij ons telenet abonnement (dat op naam van je mama stond) afgezegd. Na een paar weken heb ik dan een nieuwe aansluiting aangevraagd, alles in orde dacht ik toen nog. De facturen echter, die werden naar je mama verstuurd op een ander adres. Vreemd... Maar na enkele maanden van heen en weer gebel (naar telenet, naar je mama), leek alles alsnog in orde te gaan komen. Nog eens enkele maanden passeerden en plots kreeg ik telefoon van je mama dat er een brief was toegekomen via een juristenkantoor, waarin stond dat er nog een bepaald bedrag openstond. Toch al licht geïrriteerd aan het worden. Toch nog maar eens proberen om het rustig en kalm op te lossen door te bellen naar Telenet. (ik spreek hier van eind 2007).Wederom na ettelijke telefoontjes, leek het erop dat het allemaal opgelost was.

Begin 2009 toch maar overschakelen naar digitale televisie, want dit was 5 € goedkoper. Niets was minder waar, natuurlijk betaal ik nu maandelijks ongeveer 15€ meer dan ik vroeger deed... tsss

Op de dag van vandaag werd ik weer eens opgebeld door je mama : Er was weer een brief gekomen via het juristenkantoor dat er nog een bedrag openstaat (van aug 2008 deze keer) en als ik niet betaal dat er gerechtelijke stappen zouden worden genomen.

Nu mogen ze mij bij telenet toch eens gaan uitleggen wat ze daar eigenlijk godganse dagen doen ??? Het abonnement is ondertussen al 20.000 keer opgezegd voor je mama in H. Er zijn al 2 nieuwe abonnementen genomen in H. En toch slagen ze er in om openstaande facturen naar T. te sturen (ik hoef niet meer te vertellen dat dat 100 km verder is).

Na al die tijd zou ik alle loshangende draadjes toch eens willen vastknopen, zodat ik je mama enkel nog maar spreken, of zien moet als het ivm jou is.

Telenet je maakt het me soms toch moeilijk !

13:56 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik was al blij geen klant van Telenet te zijn, nu ben ik het tegen wil en dank, Integan schakelt over...

Gepost door: omamoetje | 30-06-09

Ai ai

Gepost door: Maarten | 01-07-09

De commentaren zijn gesloten.