25-06-09

Telenet, je maakt het me soms toch moeilijk

Ongeveer 3 jaar geleden, toen je mama juist was vertrokken(eind 2006), hebben wij ons telenet abonnement (dat op naam van je mama stond) afgezegd. Na een paar weken heb ik dan een nieuwe aansluiting aangevraagd, alles in orde dacht ik toen nog. De facturen echter, die werden naar je mama verstuurd op een ander adres. Vreemd... Maar na enkele maanden van heen en weer gebel (naar telenet, naar je mama), leek alles alsnog in orde te gaan komen. Nog eens enkele maanden passeerden en plots kreeg ik telefoon van je mama dat er een brief was toegekomen via een juristenkantoor, waarin stond dat er nog een bepaald bedrag openstond. Toch al licht geïrriteerd aan het worden. Toch nog maar eens proberen om het rustig en kalm op te lossen door te bellen naar Telenet. (ik spreek hier van eind 2007).Wederom na ettelijke telefoontjes, leek het erop dat het allemaal opgelost was.

Begin 2009 toch maar overschakelen naar digitale televisie, want dit was 5 € goedkoper. Niets was minder waar, natuurlijk betaal ik nu maandelijks ongeveer 15€ meer dan ik vroeger deed... tsss

Op de dag van vandaag werd ik weer eens opgebeld door je mama : Er was weer een brief gekomen via het juristenkantoor dat er nog een bedrag openstaat (van aug 2008 deze keer) en als ik niet betaal dat er gerechtelijke stappen zouden worden genomen.

Nu mogen ze mij bij telenet toch eens gaan uitleggen wat ze daar eigenlijk godganse dagen doen ??? Het abonnement is ondertussen al 20.000 keer opgezegd voor je mama in H. Er zijn al 2 nieuwe abonnementen genomen in H. En toch slagen ze er in om openstaande facturen naar T. te sturen (ik hoef niet meer te vertellen dat dat 100 km verder is).

Na al die tijd zou ik alle loshangende draadjes toch eens willen vastknopen, zodat ik je mama enkel nog maar spreken, of zien moet als het ivm jou is.

Telenet je maakt het me soms toch moeilijk !

13:56 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-06-09

Eentje vergeten

2009-06-14 Arno op tractor

Boer Arno in de gietende regen op "zijn" tractor op de kinderboerderij : gebruikt hij (hoewel hij niet rijdt) om de dieren eten te geven. Voor hij wou afstappen, moest hij hem parkeren en voltanken zodat hij klaar staat voor de volgende keer.

 

21:21 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zoals beloofd

002k

Arno en ik met onze nieuwe kruiwagens.

 

 

 

013k

Arno heeft zijn huisje geschilderd. (en zijn snoetje)

 

 

 

024k

M en Arno halen hun neus op.

 

 

 

007k

Arno en zijn nieuwe kruiwagen.

 

 

 

011k

Arno is klaar om aan te vallen.

20:56 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zeer, zeer lang geleden

Twee redenen waarom het zo lang geleden is dat ik hier nog eens iets heb neergezet : ten eerste ben ik begin mei geopereerd geweest aan mijn enkel en slaagde ik er niet in mezelf achter de computer te zetten en ten tweede is het veel te mooi weer geweest om mezelf achter de pc te verschuilen.

Er is natuurlijk in die periode weeral heel veel gebeurd.

Elke vrijdag als je thuiskomt vertel je honderduit over je school, je klasje,... Zo weten we bijvoorbeeld dat je beste vriend Maarten heet (toevallig), dat je met Sander en Jona in de klas zit,... Van de juf weten we dan weer dat je al een vriendinnetje hebt (Kara), want jullie worden regelmatig betrapt op handjes vasthouden en zoentjes geven (je bent er weer vroeg bij).

Je twee grootste passies zijn auto's en ballen (van wie zou je dat hebben???) en op een nipte derde plaats ligt in de tuin werken (dat heb je niet van mij).

Je fantasie daar kan ik over blijven schrijven : Arno ist een superheld, ist een krokodil, ist een dioaurus (lees dinosaurus), ist een kapitein,... en ik ga hier met veel plezier in mee : ik ben dan een eendje (om op te eten), een boot (om mee te varen),...

Telkens we gaan zwemmen kan je me er van overtuigen dat "Arno al kant zwemmen" (met bandjes wel te verstaan).

Je bent echt een heel braaf ventje (in 3 jaar tijd ben ik nog maar 2 keer "boos" moeten worden). Je gaat altijd heel flink slapen, je geeft graag zoentjes en knuffels, ...

Ondertussen zijn wij ook bezig met een architect om ons huisje een beetje te verbouwen, zodat we volgend jaar tegen de zomer toch wat comfortabeler zitten (nieuwe badkamer, nieuwe keuken, extra ruimte beneden en evt. boven, centrale verwarming,...). Verwacht jullie dus maar aan een afbraakfeestje in de winter volgend jaar...

In elk geval morgen ben je weeral van de partij. En ik zal terug proberen om mijn blogje weer wat up to date te houden (op algemene aanvraag).

Fotootjes volgen nog...

 

20:32 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |