13-07-09

Het is me weer wat geweest

Zoals in het vorige postje gezegd zijn we een weekendje naar de belgische kust afgezakt, maar aangezien het werk niet stopt moesten M en ik na het weekendje al terug keren, jij daarentegen kon met heel de naaste familie nog blijven... (het was ook zo gepland hoor).

Aangezien onze buren in H. vorige herfst on wisten te melden dat er water op ons dak bleef staan, had ik al lang gedacht van er eens op te kruipen en te gaan kijken. Zo gedacht zo gedaan : woensdagavond de ladder tegen het eerste dak gezet en naar boven geklommen, op het tweede dak zette ik mijn ladder naar ik meende stevig. Niet dus. Bijna boven gleedt de ladder van onder mijn voeten en ik met een harde djoef naar beneden. Zeer pijnlijke schouder, pijnlijke ribben, stijve buikspieren, geschaafde en gekneusde ellenboog zijn het logische gevolg. Al bij al valt het nog mee (ik kan nog maar eens zeggen dat het veel erger had kunnen zijn). Het strafste van al is dat ik dit een 4 tal jaren geleden ook al eens meegemaakt heb, dus het zal wel aant ventje liggen zeker (en niet aan de ladder?).

Donderdag kwam je naar huis met oma-moetje en ondanks je het heel goed had gehad aan het zeetje leek je toch opgelucht om terug thuis te komen. Wij hadden in elk geval woensdag nacht geen oog dicht gedaan (van de pijn) en donderdagnacht werd blijkbaar niet veel beter. Rond een uur of vier 's nachts ben je beginnen overgeven en het is eigenlijk niet meer opgehouden tot ik moest vertrekken naar mijn werk. Je kan ook wel begrijpen dat ik dankzij mijn arm niet echt veel voor je kon doen, maar gelukkig was M er ook nog.

Vrijdag ochtend ik naar het werk. Jij blijkbaar nog overgeven en diarree, maar na een uur of tien was het er allemaal uit en ben je nog flink in badje aan het spelen geweest, waarna je je bedje bent ingedoken om er de eerst komende uren niet meer uit te komen. Nadat ik je had wakker gemaakt wist je me in volle overtuiging en met tien vingers te vertellen dat je zoveel had overgegeven en dat als je overgeefde dat M naar jou kwam met een handdoek en dat M over je buikje had gewreven,... Op naar je mama dan maar... Het laatste dat ik nu gehoord heb is dat je zondag oorpîjn en koorts had en als het vandaag niet beter zou zijn dat je naar de dokter moet gaan...

Het is me weer wat geweest.

09:39 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.