22-09-09

3

Nu al enkele dagen geleden ben je 3 geworden. En dat je snel vooruit gegaan bent en snel gegroeid bent kan ik alleen maar beamen.

Tegenwoordig staat je mondje niet meer stil en er komen de vreemdste dingen uit. Bij alles dat je tegenkomt vraag je : "Papa tisdat?" en als ik je dan een antwoord geef, volgt er steeds een luide "aaah". Je bent nog steeds een kei in aanvoelen wanneer iemand een knuffel, een zoen, een beetje troost of een gekke bek nodig heeft en je bent dan ook steeds paraat om deze te geven. Tot zover dan je zachte kant, want je hebt er overduidelijk ook een harde. Je laat je zeker niet doen in het bijzijn van andere kinderen. Kleine insecten kunnen ook maar beter wegblijven want je wilt er altijd overrijden met je fiets tot ze krsssj zeggen...

Om een handje toe te steken in de tuin of in het huis sta je ook niet verlegen, liefst nog kloppen met een hamer, of zware werken verrichten...

Net zoals je papa ben je nog steeds een slaapkop, een tv kijker, een sporter en nog zoveel dingen meer...

Ik zie je graag en ben altijd heel blij als je bij ons bent...

12092009 Slapend met je verjaardagskraan...

 

 

 

13092009(001)

Een tekening makend voor je peter...

 

 

 

11092009(001)klein

Met je nieuwe fiets (als we er een ballon aanhangen, denk je dat het een luidspreker is en roep je luid :"Aandacht aandacht, morgen is het circus")

 

 

11092009(003)klein

De plantjes water geven samen met M

 

 

 

11092009klein

Met je kroon en je kraan...

00:49 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-09-09

Kroonprins

Je kwam de deur opendoen met je verjaardagskroon. Waarop ik : "Ha dag kroonprins", waarop jij : "Arno ist geen kroonprins, Arno ist een keukenprinses".

11092009(002)

22:12 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-09-09

Het was weer geweldig

We hebben nog eens een weekendje voor ons tweetjes gehad. Normaal gezien brengt je mama je naar hier, maar omdat het niet in de planning paste, moest ik je gaan halen. Toen ik voor de deur stond, ging je keelgat open en we moesten je met 2 in de auto sleuren (niet leuk voor je mama en al evenmin voor mij). Maar eens we de hoek om waren gereden was het grote drama alweer voorbij.

We zijn dan maar rechtstreeks naar oma-moetje en opa (ja ja die was nog eens in het land) gereden, aangezien ze jou nog heel graag eens hadden gezien voor ze terug naar het verre verre land vertrokken. (er stond nl. al een vroeg verjaardagscadeautje klaar). Toen je je cadeau zag gingen je ogen open van verwondering... EEN BLAUWE FIETS... Je hebt hem dit weekend geen ogenblik losgelaten tenzij het echt niet anders kon. Naar tv kijken op je fiets, komen eten op je fiets, kortom alles op je fiets...

Zaterdagochtend zijn we nog eens een duikje gaan wagen in het nabijgelegen zwembad. Tot mijn grote verbazing net zoals al die andere zaterdagvoormiddagen (ook al is het nu vakantie) het bad wederom voor ons alleen. Eerst ben je ontelbare keren van de grote glijbaan gegaan, op alle mogelijke manieren. Ik volgde je op een veilige afstand, want eigenlijk mag je er pas alleen op vanaf 6 jaar... Daarna nog in het buitenzwembad geweest, met als gevolg dat ik nu al een hele week loop te snotteren. Dan hebben we nog lekker samen genoten van een bubbelbadje...

Na je korte, maar deugdoende middagdut zijn we vertrokken naar de sporthal waar je heel de middag heel braaf met een bal gespeeld hebt en natuurlijk (hoe kan het ook anders) ook met je fiets.

's Avonds met z'n tweetjes nog eens een lekkere pizza verorberd en dan mocht je samen met mij in het grote bedje.

Zondag = LUILEKKERDAG : in de voormiddag heb je gans de tijd in je blote poep op de fiets gezeten (met je pijama t shirt nog aan) en in de namiddag (nadat je nog maar eens in het grote bed hebt mogen slapen) heb je gans de tijd in je onderbroek op de fiets gezeten... en dan je kleren aan om samen met je fiets (en je papa) frietjes te gaan halen, die we lekker buiten hebben kunnen opeten.

Na nog een klein "kaka-accidentje" en een kort badje, was je dan klaar om met mama en Jitte op vakantie te vertrekken. (Vreemd vind ik het wel : zo de eerste week van school toch nog op vakantie ?)

Ik weet dat het misschien geen al te gezond weekendje was en dat je veel hebt mogen doen, maar ik denk dat we er toch alletwee eens van hebben genoten, zo mannen onder elkaar. Ik in elk geval wel.

Dikke zoen en tot over 2 weken...2009-08-30 Arno fiets 22009-08-30 Arno fiets

En zo zijn er nog tientallen foto's genomen dit weekend...

15:28 Gepost door Papa Maarten in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |